Home / Maramures / 6 suspecţi in cazul oribilei crime de la Baia Mare. Anchetatorii tot mai aproape de criminal dar si o ipoteza soc

6 suspecţi in cazul oribilei crime de la Baia Mare. Anchetatorii tot mai aproape de criminal dar si o ipoteza soc

Anchetatorii încearcă să identifice cine este criminalul Esterei şi după multe audieri, inclusiv cu poligraful, a fost conturat un cerc de 6 suspecţi. De asemenea, au fost recoltate probe ADN de la mai multe persoane care au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică, dar o parte dintre aceste probe nu au coincis cu cele de la locul tragediei.

Surse din anchetă afirmă că anchetatorii iau în calcul o nouă ipoteza. Aceea că crima cumplită ar fi fost săvârşită de mai mulţi autori.

„Au fost audiate foarte multe persoane. S-au făcut inclusiv audieri cu poligraful. Probele ADN prelevate de la persoanele audiate nu corespund cu cele de la locul faptei. Unele variante de lucru au căzut”, a relatat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

O ipoteză râmâne însă în picioare. Criminalul Esterei nu are antecedente penale. Ucigaşul fetiţei nu a mai săvârşit nicio infracţiune, sau dacă a săvârşit, el nu a fost prins, de aceea nu figurează în baza de dată a poliţiei.

Este posibil ca adevăratul criminal al micuţei Esterea să nu fi fost auditat, iar poliţia să nu îl aibă încă în vizor.

Sursa: spynews.ro

About paginadetransilvania

Check Also

Delegația maramureșeană la Vatican primită în audiență de Papa Francisc

Delegaţia maramureşeană aflată în aceste zile la Roma,Vatican -unde derulează şi promovează proiectul “Preotul Vasile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *