Home / National / A fost descoperita cauza decesului soţului ministrului de Interne Carmen Dan. Cât a durat până a fost găsit de familie

A fost descoperita cauza decesului soţului ministrului de Interne Carmen Dan. Cât a durat până a fost găsit de familie

Cauza morţii certificată în urma autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut.

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă. Conform evaluarilor medico-legale, decesul lui Corneliu Dan s-a produs cu aproximativ 24 de ore inainte de a fi găsit de un membru al familiei, scrie rtv.net

Corneliu Daniel Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle.

„Cadavrul nu are urme de violenţă, iar la prima exeminare nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Cauza moţii va fi stabilită de către medicii legişti de la spitalul din Videle, la morga căruia a fost dus cadavrul pentru necropise”, declarau marţi surse din rândurile anchetatorilor.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Corneliu Daniel Dan a lucrat la OMV Petrom SA Telorman, unde i-a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului.

About paginadetransilvania

Check Also

VIDEO / CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET – Iubire prefăcută – Romance scam

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, derulează o campanie de prevenire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *