Acasă Companii Analiza afacerii, un must have al epocii actuale

Analiza afacerii, un must have al epocii actuale

Iată lista de cursuri de analiză de business organizate de  SC Flexability Management SRL:

  • ECBA® Exam Prep – Online Training;
  • CCBA® Exam Prep – Online Training;
  • CBAP® Exam Prep – Online Training;
  • Analiză de Business „Fundamentals”;
  • Analiză de Business „Intermediate”;
  • Analiză de Business „Advanced”;
  • Business Case Challenges.

Ce este analiza afacerii?

Potrivit Institutului Internațional de Analiză a Afacerilor (IIBA), analiza afacerilor este definită drept „practica de a permite schimbarea într-un context organizațional, prin definirea nevoilor și recomandarea de soluții care oferă valoare părților interesate.”

Certificarea IIBA este foarte apreciată în industrii diverse, la fel ca și instruirea în materie de  business intelligence. Certificarea internațională ca analist de afaceri poate influența în mare măsură succesul unui participant la un interviu de angajare care dorește să un un post de o asemenea importanță.

Ce face în concret un analist de afaceri?

Un analist de afaceri efectuează cercetări profunde asupra activității interne a unei companii sau organizații și găsește acele modalități prin care se pot realiza lucrurile mai bine.

Utilizarea informațiilor de business este doar una dintre numeroasele tehnici de analiză a afacerii și folosește tehnologia modernă pentru a transforma datele în informații pe baza cărora se poate acționa eficient, care pot fi utilizate inteligent pentru a lua decizii de afaceri mai bune.

Calificările analistului de afaceri pot varia în funcție de industrie, dar cu toate acestea, este necesară și dobândirea unor abilități de bază, cu caracter de generalitate.

În acest sens, analiștii de afaceri trebuie să fie buni comunicatori pentru a organiza ședințe de lucru cu angajații din diverse departamente, a avea știința de a pune întrebări bune și a obține informații valoroase pentru acțiunile ce urmează a fi desfășurate în viitor (informații extrase din răspunsurile pe care le primește).

Un analist de business are nevoie de abilități excelente și în ceea ce privește rezolvarea rapidă și corectă a problemelor ce se ivesc, de o gândire critică.

De asemenea, ei trebuie să fie buni la sintetizarea datelor, nu doar la vizualizarea acestora, astfel încât acestea să poată înțelege și transmite în mod clar rezultatele lor liderilor. Asta chiar dacă mai nou utilizează instrumente digitale pentru a avea o imagine de ansamblu asupra unei situații date.

Cursuri premium în analiza afacerilor

Pe lângă un program de certificare, un curs de analiză de afaceri poate ajuta cu adevărat un specialist ca să-și dezvolte aceste abilități. Există o serie de cursuri pe net excelente și pentru a fi urmate de către aceia care vor o mutare radicală în carieră, o specializare în analiza afacerilor.

Un curs special precum Business Analysis Fundamentals este oferit atât persoanelor care abia au început să efectueze sarcini asociate managementului, cât și acelor persoane care au deja experiența practică în domeniul analizei de business, însă nu au și bazele teoretice absolut necesare.

Acest curs este pentru oricine se ocupă cu extragerea, analiza, documentarea și verificarea informațiilor și depășirea anumitor obstacole interne din firmă sau organizație, indiferent de rolul pe care îl are (analist de business, analist de sistem, product owner, manager de proiect, manager de proces, etc).

Motivul principal pentru care merită să participi la cursul Business Analysis Fundamentals?

Pentru că ai șansa unică de a absolvi singurul curs de BA Foundations acreditat de către Institute of Leadership and Management UK.

 Nu o să te mai întâlnești prea curând cu un astfel de curs de o calitate excepțională, furnizat de către prima și singura companie din România acreditată de către Institute of Leadership and Management (ILM) UK – organism care setează standarde în leadership și management la nivel internațional – ca centru de evaluare a competențelor.

Competențele tale la absolvirea cursului se vor regăsi pe diploma ILM ce se eliberează la final, recunoscută internațional.

Este singurul curs de BA Foundations care se predă în țara noastră  după metoda Barbarei Carkenord, președinte și co-fondator al B2T Training, o organizație care a dezvoltat primul program cuprinzător de formare în domeniul analizei de afaceri din America de Nord.

Aceasta și-a început cariera în domeniul tehnologiei informației ca programator, analist de sisteme, analist de afaceri și manager de proiect. Este vorbitor frecvent la conferințele din industrie, a scris multe articole despre analiza afacerilor și este redactorul revistei de analiză de afaceri “The Bridge”.

Mai multe detalii despre cursul acesta de analiză a afacerilor găsești pe edu.eupc.ro.

Exit mobile version