Angajaţii din HoReCA vor redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului

97

Angajații din HoReCa nu ştiu ce vor face după ce va veni frigul şi nu vor mai putea servi nici la terase. Industria HoReCa are 400.000 de angajaţi afectaţi de închiderea restaurantelor.

Angajaţii HoReCa au preluat, miercuri, ultima comdandă la ora 17.00 şi au protestat timp de o oră. Oamenii nu ştiu ce vor face după ce va veni frigul şi nu vor mai putea servi nici la terase.

CNAIR, pași mici spre realizarea Autostrăzii Transilvania. A fost finalizată licitaţia pentru construirea încă unui sector care trece prin Bihor

Industria HoReCa are 400.000 de angajaţi afectaţi de închiderea restaurantelor.

Înainte de epidemia de coronavirus, domeniul avea o cifră de afaceri de 5 miliarde de euro, care în prezent a scăzut cu 70%.

„Bună ziua, ne cerem scuze, avem o oră protest, un protest paşnic pentru redeschiderea restaurantelor. Nu vă putem servi cu nimic, dacă doriţi o limonadă sau un pepsi din partea casei. O oră avem închis”, a spus Magda, angajata unui restaurant, miercuri, în timpul protestului.

VIDEO | Dan Petrescu a comentat victoria echipei sale cu Floriana (scor 2-0), din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

Liviu, administratorul unui restaurant, spune că ceea ce se întâmplă este un abuz.

„Nu am fost sprijiniţi după cele două luni de închidere, suntem controlaţi aproape zilnic de instituţiile statului, are loc un abuz asupra noastră, iar perspectiva nu este deloc roz. În sensul că nu avem date exacte legate de deschiderea interioarelor, planează somajul asupra angajaţilor plus falimentul asupra localurilor”, a mărturisit Liviu.

(sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here