Home / ACTUALITATE / Atac armat la Cluj. Un bărbat a fost înjunghiat și abandonat într-o baltă de sânge

Atac armat la Cluj. Un bărbat a fost înjunghiat și abandonat într-o baltă de sânge

Un atac criminal a avut loc în acest week-end într-un local din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost înjunghiat pentru a doua oară în decurs de numai șapte zile și se zbate între viață și moarte. Scena s-a petrecut în cartierul Mărăști, în zona cunoscută și sub denumirea de ”Groapă”. La fel ca și săptămâna trecută victimă a fost un tânăr pe nume Rareș Ruha.

Conform evz.ro atacatorii, patru la număr, au tăbărât pe victimă aparent fără motiv, l-au înjunghiat și l-au lăsat într-o baltă de sânge. Ulterior atacatorii au fugit de la locul incidentului și s-au ascuns în cartier. Aceștia au fost identificați de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Cluj-Napoca și reținuți pentru audieri. Conform sursei citate, cel care l-a înjunghiat pe Ruha se numește Lucian Lucaci, un interlop cunoscut în cartier pentru actele lui de violență.

Acesta le-a declarat polițiștilor că el este autorul faptei și că ceilalți trei participanți la actul criminal nu au avut nicio implicare. Lucian Lucaci a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus pentru arestare sub acuzația de ”comitere de infracțiuni contra vieții”. În funcție de verdictul medicului legist, procurorul de caz poate să propună arestarea lui Lucaci pentru tentativă de omor.

Conflictul dintre Ruha și Lucaci datează de mai multă vreme și a degenerat în urmă cu o săptămână, într-un alt bar din cartierul Mărăști, când un alt membru al găștii lui Lucaci, Cosmin Pinu, l-a atacat pe la spate pe Ruha și l-a înjunghiat în mână. Împotriva lui Pinu, judecătorii au dispus emiterea unui mandat de arestare pe 30 de zile.

About Cseh Silvia

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *