Home / ACTUALITATE / Bărbatul care a furat arma jandarmeriței în timpul protestelor de la București a fost reținut

Bărbatul care a furat arma jandarmeriței în timpul protestelor de la București a fost reținut

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus reținerea lui. În vârstă de 32 de ani, acesta a fost audiat de procurori în noaptea de luni spre marți. Bărbatul este acuzat de tulburarea ordinii și de furt de armă. Pistoul nu a fost găsit.

„În baza unei informații transmise de un cetățean polițiștilor din Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, informație ce ne-a fost comunicată de urgență, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acțiuni a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat și condus la audieri. În urma activităților desfășurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanță de reținere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru a fi găsit pistolul, dar și pentru a fi depistați ceilalți bărbați care i-au lovit pe cei doi jandarmi la protestul din 10/11 august.

About Cseh Silvia

Check Also

Nicoleta Pene, valiza și TelDrum de Neamț

3T Construct Piatra Neamț,  lucra la licitații mână-n mână cu TelDrum. Până aici e legal, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *