Home / ACTUALITATE / Călător grav rănit la Cluj, după ce un taximetrist care nu a acordat prioritate a intrat într-un autobuz

Călător grav rănit la Cluj, după ce un taximetrist care nu a acordat prioritate a intrat într-un autobuz

Un bărbat care călătorea cu autobuzul a fost grav rănit  într-un accident care a avut loc în Piața Timotei Cipariu din Cluj-Napoca.

„Un conducător auto în vârstă de 33 de ani, la ieșire din parcarea unui stand de taxi ar fi pătruns în intersecția cu Piața Cipariu fără a acorda prioritate de trecere unui autobuz care circula regulamentar”, a precizat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Poliției Cluj.

Taxiul a intrat în autobuz, iar în urma impactului, un călător care în momentul impactului se afla în picioare în mijlocul de transport în comun, a fost grav rănit. Acesta a fost transportat la Clinica de Ortopedie pentru îngrjiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea și luarea măsurilor legale.

FOTO: reporterntv.ro

About paginadetransilvania

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *