Pompierii intervin, luni dimineața, pentru savarea unui bărbat aflat într-un utilaj greu, care a fost prins sub un versant, în cariera Morlaca, județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au fost apelați prin 112, luni dimineața,în jurul orei 7.00, pentru salvarea unei persoane, aflate într-un utilaj greu, prins sub un versant.

Accidentul a avut loc în cariera Morlaca.

Pentru salvarea bărbatului intervine Detașamentul de Pompieri Huedin cu două autospeciale și un echipaj de prim ajutor, un ofițer și 10 subofițeri.

La ora transmiterii știrii, se lucrează cu două buldoexcavatoare pentru a se crea acces spre cabina utilajului surpins de pietre.

In aceasta dimineata,In jurul orei 7.00, am fost anuntati prin apel unic 112 referitor la o persoană, aflata intr-un utilaj greu, prinsa sub un versant, in cariera Morlaca. Intervine Detasamentul de Pompieri Huedin cu 2 autospeciale si un echipaj de prim ajutor, 1 ofiteri si 10 subofiteri. In acest moment se lucreaza cu 2 buldoexcavatoare pentru a se crea acces spre cabina utilajului surpins de pietre, spun reprezentanții ISU Cluj.