Foto: ziarulunirea.ro

SCENARIUL 1

Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicare tuturor normelor de protecție.

SCENARIUL 2

Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenire parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicare tuturor normelor de protecție.

SCENARIUL 3

Participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/ lecții online.

CÂTEVA EXEMPLE

1. Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 20 de clase care fac parțial online, cu orar decalat de începere a cursurilor.

2. Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, fără amenajări de săli de clasă în alte spații,12 clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.

3. Colegiul Național „George Coșbuc” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de clasă în alte spații, 28 de clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.

4. Colegiul Național „George Barițiu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 10 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

5. Liceul teoretic „Mihai Eminescu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 15 clase care fac parțial online și fără orar decalat de începere a cursurilor.

6. Liceul „Victor Babeș” Cluj-napoca: secanriul 2, cu un singur schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 clase care fac parțial online și cu orar decalat de începere a cursurilor.

7. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 27 de clase care fac parțial online, cu un  orar decalat de începere a cursurilor.

8. Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 23 de clase care fac parțial online, fără un orar decalat de începere a cursurilor.

9. Liceul De Informatică „Tiberiu Popoviciu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 24 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

10. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 27 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

11. Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Cluj-Napoca : scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 15 de clase care fac parțial online, fără un orar decalat de începere a cursurilor.

12. Școala Gimnazială Internațională „Spectrum” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu un schimb, fără amenajări de săli de clasă în alte spații, 6 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

13. Școala Gimnazială „Ion Creangă” Cluj-Napoca:  scenariul 2, cu un schimb, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.

14. Școala Gimnazială „Ioan Bob” Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 12 de clase care fac parțial online, cu un  orar decalat de începere a cursurilor.

15. Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca: scenariul 2, cu două schimburi, cu amenajări de săli de clasă în alte spații, 20 de clase care fac parțial online, cu un orar decalat de începere a cursurilor.