Comuna Jucu, tot mai atractivă pentru cei care își caută o proprietate nu prea departe de Cluj-Napoca. Primăria a început contrucția la un bloc de locuințe sociale

Comuna Jucu, tot mai atractivă pentru cei care își caută o proprietate nu prea departe de Cluj-Napoca. Primăria a început contrucția la un bloc de locuințe sociale

Modernizarea infrastructurii, asigurarea accesului cetățenilor la utilități, atragerea de investitori care să valorifice resursele comunei, au făcut din localitatea Jucu una foarte atractivă pentru cei care și-au propus să-și contruiască un camin departe de freamătul Clujului.

Nu au fost uitați nici cei care nu își permit o investiție într-o proprietate privată, astfel edilul comunei, Dorel Pojar, a anunțat de curând pe pagina lui de socializare demararea lucrărilor la blocul de locuințe sociale.

„Am demarat lucrările la blocul de locuințe sociale și avem încrederea ca pana la finalul anului sa fie ridicat, izolatia exterioara finalizată și acoperit, astfel încât pe perioada sezonului rece sa putem lucra la finisajele interioare pentru ca la finele anului viitor sa poată primi, primii locatari.
In același timp am demarat lucrările de reabilitare și asfaltare a străzilor Florilor 1 și Florilor 2 de la Jucu Gara, lucrari care vor fi finalizate anul acesta.  
Așadar precum puteți observa din postările pe care le-am mai făcut și pe care le voi mai face am reușit ca in proporție de peste 90 la suta sa îndeplinim ceea ce ne-am propus și am promis ca vom realiza, eu, împreuna cu echipa mea.
Fapte și nu vorbe, de-asta avem nevoie. Fiecare proiect realizat ne ambiționează la mai mult, continuam împreuna pentru îndeplinirea obiectivelor. Doamne ajuta!”, a scis Primarul pe contul său de Facebook.

Între timp, anul acesta, localitatea Jucu a fost declarată oficial stațiune turistică de interes local, lucru care a suscitat interesul celor care visau la o afacere în domeniul turistic. 

Castelul Kemény din Jucu de Sus, județul Cluj, construit în secolul XIX, este înscris pe lista monumentelor istorice din județul Cluj și a fost cumpărat de curând de către o familie din BIstrița Năsăud. Aceștia dețin mai multe afaceri printre care și unele în domeniul turismului, cum ar fi Complexul Turistic Alpina Blazna situat in Valea Blaznei din Muntii Rodnei, la cota 1100.

FOTO PORIECT LOCUINȚE SOCIALE JUCU | Sursa Facebook

 

 

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*