Home / ACTUALITATE / Concert eveniment la Cluj. Lenny Kravitz cântă pentru prima oară în Transilvania

Concert eveniment la Cluj. Lenny Kravitz cântă pentru prima oară în Transilvania

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar artistul și trupa lui vor încânta audiența cu atât cu piesele de pe ultimul album, cât și cu hituri celebre precum: „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Are You Gonna Go My Way”, „Fly Away”, sau „American Woman”.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare săptămâna viitoare, miercuri, pe data de 19 septembrie, de la ora 11:00, pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.

About Cseh Silvia

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *