Home / Politic/Administrativ / Condamnările foștilor lideri PDL amână vizita fostului președinte Traian Băsescu la Zalău

Condamnările foștilor lideri PDL amână vizita fostului președinte Traian Băsescu la Zalău

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si-a amanat vizita de la Zalau prevazuta pentru maine, sambata 8 octombrie. Cel mai probabil, sustin liderii PMP Salaj, Basescu va ajunge totusi in Zalau saptamana viitoare.

Traian Basescu trebuia sa participe sambata, 8 octombrie, la o intalnire intre membrii PMP din nord vestul Romaniei, organizata la Zalau, in parcarea din spatele Primariei. La intalnirea de sambata erau asteptati peste 5.000 de participanti, dar si toti liderii PMP din tara.

„Vizita domnului presedinte Traian Basescu s-a amanat pana saptamana viitoare, cand speram sa ajunga si sa organizam mitingul pe platoul de marmura din fata Prefecturii Salaj. Pana atunci, vom avea mai multe intalniri in teritoriu cu organizatiile din judet, pentru a pune la punct vizita presedintelui Basescu”, ne-a spus liderul PMP Salaj, Liviu Balint.

Motivul pentru care Basescu nu mai ajunge maine la Zalau sunt condamnarile din dosarul Microsoft, in care s-a dovedit ca vechii lideri PDL au platit la negru campania electorala a lui Traian Basescu din 2009.

Citește mai mult AICI.

About paginadetransilvania

Check Also

Emil Boc la congresul EPP din Helsinki

Congresul Partidului Popular European de la Helsinki, 8 noiembrie „Delegaţia PNL va sprijini la Congresul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *