Orice femeie isi doreste sa fie independenta financiar, dar majoritatea locurilor de munca din Romania presupun munca stresanta si salarii mici. Tinerele aflate la inceput de drum isi gasesc greu un job, iar atunci cand il gasesc, constata ca este prea slab platit pentru a se putea intretine.

De aceea, cea mai buna optiune este videochatul! Acest domeniu ofera castiguri fabuloase, iar activitatea unui model online este relaxanta.

Andra B. este o tanara care are o cariera de succes la Studio-20.ro, un studio de videochat Iasi non-adult, cu sedii in toata tara, si se bucura de o viata de lux.

„Castig mii de dolari lunar, fara sa ma stresez. Am facut cea mai buna alegere. Videochatul imi ofera atat de multe avantaje, incat am de gand sa-l practic multi ani la rand. Nu trebuie sa lucrez sub presiune si castig mai multi bani decat pot sa cheltui. In plus, pentru ca fac videochat non-adult, nu trebuie sa scap de haine atunci cand vorbesc cu un admirator. Sunt mereu cu zambetul pe buze si pun in aplicare cateva tehnici de seductie, iar incasarile cresc in contul meu. As sfatui orice femeie sa faca asta!”, a marturisit ea.

Care sunt avantajele despre care vorbeste Andra? Ei bine, modelele care fac videochat in Iasi la acest studio au numeroase beneficii, precum:

– Contract 100% legal. Tinerele care trec pragul Studio-20.ro semneaza inca din prima zi de activitate un contract legal de artist-interpret, iar din doua in doua saptamani acestea mai semneaza cate un act aditional in care sunt trecute castigurile si taxele platite catre stat.

Astfel, daca vei alege sa faci videochat pentru unul dintre sediile acestui studio, vei avea garantia ca vei primi toate incasarile care ti se cuvin.

– Program flexibil. In cazul in care inca nu ti-ai terminat studiile, ai nevoie de un program flexibil care sa iti permita sa mergi la cursuri si sa inveti.

Un studio de videochat este exact ce ai nevoie, deoarece iti poti alege singura tura pe care vrei sa lucrezi. Iti vei putea desfasura activitatea dimineata, la pranz sau seara, in functie de preferintele tale.

– Venit minim garantat. Daca vei face videochat in Iasi sau in oricare alt sediu al acestui studio, vei castiga in primele 3 luni minim 1000 de dolari pe luna.

Bineinteles, dupa ce te vei obisnui cu aceasta activitate si vei capata experienta, incasarile tale vor creste si vei putea castiga pana la 10.000 de dolari pe luna.

– Asigurare medicala si stomatologica privata. Studio 20 are grija de starea ta de sanatate, asa ca iti ofera asigurare privata la cele mai bune clinici.

– Promovare. Daca esti dispusa sa iti asumi faptul ca faci videochat in Iasi, acest studio te poate transforma intr-o adevarata vedeta internationala.

– Confidentialitate. In cazul in care nu vrei ca familia si apropiatii tai sa afle cu ce te ocupi, nu e nicio problema! La un studio de videochat cu prestigiu, vei beneficia de confidentialitate garantata.

– Acces la cursuri gratuite. Chiar daca nu stii foarte bine limba engleza, nu trebuie sa-ti faci griji. Acest studio de videochat din Iasi iti pune la dispozitie cursuri gratuite de limba engleza.

In plus, vei putea beneficia si de cursuri de cultura generala si machiaj. Studio 20 te ajuta sa atragi cat mai multi admiratori pentru a avea incasari colosale!