Home / Meteo / Cum va fi vremea de Paşte şi de 1 Mai. Vezi prognoza meteo pentru următoarele trei luni

Cum va fi vremea de Paşte şi de 1 Mai. Vezi prognoza meteo pentru următoarele trei luni

Vom avea vreme frumoasă de Paște și de 1 Mai? Meteorologii nu vin cu vești tocmai bune, însă ne asigură că nu va fi la fel de frig ca în anii trecuți. Potrivit ANM, in lunile martie si aprilie vor fi precipitatii excedentare.Si luna mai va fi o luna cu precipitatii abundente.

Meteorologii spun ca temperatura medie lunara a aerului va fi apropiata de norma climatologica in sudul, sud-estul si local in vestul tarii si se va situa sub normal in restul teritoriului. Mai mult, precipitatiile totale lunare vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal in regiunile sudice si estice si se vor situa sub mediile climatologice in restul tarii. Pentru luna aprilie, ANM anunta ca precipitatiile totale lunare vor fi, in general, excedentare.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal in regiunile sudice si estice si se vor situa sub mediile climatologice in restul tarii. Pentru luna mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica in sud, sud-est si local in vest si sub normal in celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de norma in sud-estul tarii si local in sud si est si vor avea o tendinta spre excedent in rest.

About paginadetransilvania

Check Also

Cod portocaliu și galben de furtună și ploi abundente în cele mai multe județe din țară

Avertizare meteo de ploi abundente și vânt intens în mai multe zone din țară. ANM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *