Școala de manichiură CPP Alexander`s oferă cursuri manichiură pentru toate fetele, chiar și pentru cele care au doar 8 clase, oferind astfel posibilitatea de a căpăta independență financiară. Maeștrii vor vorbi despre extensia unghiilor, designul unghiilor, îngrijirea unghiilor, pregătirea locului de muncă și practic tot ceea ce ține de arta manichiurii. La cursuri se pot înscrie atât manichiuriști care doresc să se dezvolte, cât și începători care nu știu nimic despre arta unghiilor.

Cursul de manichiură pentru începători este ideal pentru cei care doresc să învețe cum să realizeze profesional o manichiură de la zero. În timpul cursului vei învăța să lucrezi în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniul serviciului de manichiură. La terminarea cursului, cu siguranță vei reuși să ocupi un loc de muncă în oricare dintre saloanele de înfrumusețare. CPP Alexander`s face posibil să devii un specialist universal și să câștigi mai mulți bani, mai ales în sezonul de primăvară-vară.

Ce vei învăța?

Îndepărtarea rapidă și sigură a lacului de unghii sau de gel în 5 minute, poziționarea corectă a mâinii în timpul lucrului, să lucrezi la viteza maximă cu diferite dispozitive fără să îți fie frică, cum să elimini cuticula într-un timp minim, cum să capeți siguranță, cum să realizezi cea mai netedă și frumoasă tăietură, cum să aliniezi perfect plăcile unghiilor: tehnica de aplicare pentru 4 unghii, tehnica de acoperire folosind o pensulă subțire, și bonus, acoperire negru perfect, deoarece, nu este un secret că este cel mai dificil pentru orice manichiurist.

Cursuri în săli moderne

Cursurile se vor ține în săli de clasă confortabile, dotate cu tot ce ai nevoie. Există profesioniști în în fiecare grup, astfel încât, nimeni nu fie lăsat nesupravegheat. Cu un singur curs, vei deveni un maestru de înaltă calitate în arta manichiurii și vei avea șansa să lucrezi într-o profesie creativă și, cel mai important, să devii un profesionist. La cursuri se pot înscrie atât femei, cât și bărbați. Într-un procent de 90% din curs se face practică, pentru consolidarea obligatorie a competențelor pe modele. Printre parteneri se numără saloane de înfrumusețare recunoscute, fiecare dintre salon fiind bucuros să aibă un specialist în grupul său. 

Ce vei obține?

La cursurile de manichiură ți se oferă o educație completă, astfel încât să ajungi cel dintâi. La sfârșitul cursului vei primi o diploma de calificare, pentru a te putea angaja oriunde. Diploma obținută va deveni un trofeu pentru cele mai bune saloane și centre de înfrumusețare din țară.  Vei învăţa pentru a obține rezultate, deoarece, fiecare oră de curs de manichiură este dedicată ție, pentru a dobândi noi cunoștințe și abilități. Practică dimineața, după-amiaza și seara în grupuri până când atingi nivelul de abilitate dorit. Obținerea unei educații la CPP Alexander`s este o oportunitate de a deveni maestru profesionist în manichiură.

Publicitate