Deputat de Maramureș și trăitor la Cluj de 30 de ani. Sorin Bota: „Orașul merge din inerție” | VIDEO

Deputat de Maramureș și trăitor la Cluj de 30 de ani. Sorin Bota: „Orașul merge din inerție” | VIDEO

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru InfoCluj.eu și PaginadeTransilvania.ro,deputatul independent Sorin Bota susține că dezvoltarea Clujului este una din inerție, datorată în primul rând mediului academic, rețelei spitalicești și nu în ultimul rând antreprenorilor clujeni.

LOCAL NEWS cu Eugen Olariu | INVITAT SORIN BOTA – Deputat independent

Publicată de Cluj Live pe Miercuri, 20 mai 2020

Puțini își amintesc de faptul că Sorin Bota a fost omul cheie în negocierile privind integrarea României la capitolul de transporturi cu strategie pe 15 ani.

Eu am fost omul care a negociat integrarea României la capitolul de transporturi cu strategie pe 15 ani, cu banii planificați din toate sursele de finanțare posibile din toată lumea. Așa a trebuit să fac și să negociez. Ca să demonstrăm cum vom face noi integrarea trasporturilor și a infrastructurii de transport, în infrastructura europeană. Am pus-o la dispoziție, am început programul, în 2 ani-100 de kilometri, că atât s-a putut face pe vremea aceea și am pornit programul de autostrăzi de care cineva și-a bătut joc. Nu l-au făcut, pe principiul, “apa trece, pietrele rămân”, a afirmat Sorin Bota.

Categories: Politic, VIDEO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*