Home / SPORT / FOTO: Dovada implicării lui Dragnea în alegerile de la FRF: Club de fotbal, reprezentat la vot de fiul unui primar PSD, scrie b1.ro

FOTO: Dovada implicării lui Dragnea în alegerile de la FRF: Club de fotbal, reprezentat la vot de fiul unui primar PSD, scrie b1.ro

Despre implicarea politicului în fotbalului românesc s-a scris de numeroase ei în presă. Nici alegerile de la FRFde miercuri nu au fost lipsite de astfel de acuzaţii.

Clubul de fotbal de Liga 2, Chindia Târgovişte, aduce şi o dovada privind implicarea PSD în a alegerile din acest dintre Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu.

Pe pagina de fotbal a echipei de fotbal, clubul arată că în numele său a votat George Răzvan Stoica, fiul primarului PSD de la Văcărești. Acesta a votat cu Ionuţ Lupescu, candidatul susţinut de preşedintele partidului Liviu Dragnea.

„Răzvan Burleanu a câștigat din primul tur alegerile de la FRF. Clubul nostru a votat pentru Ionuț Lupescu, candidat susținut public de președintele PSDLiviu Dragnea. În numele Chindiei a votat George Răzvan Stoica, fiul primarului PSD de la Văcărești, conform directivei de la centru. Succes, Răzvan Burleanu!”, a scris Chindia Târgovişte pe Facebook.

Sursa: b1.ro

About paginadetransilvania

Check Also

S-a înființat Complexul Sportiv Naţional „Lascăr Pană” Baia Mare

Municipiul Baia Mare va avea unul dintre cel mai complex și performant Complex  Național Sportiv. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *