Apartamentele prezidenţiale ale unor hoteluri din New York, Las Vegas, India, Cannes, Hong Kong şi Dubai figurează în topurile celor mai scumpe camere de hotel din lume. Luxurioasele spaţii au de la 3 până la 6 dormitoare, fiecare cu propria baie, piscină, spa, jacuzzi, terase cu privelişti superbe, biblioteci şi camere de conferinţe. Preţul lor poate ajunge şi la 100.000 de dolari, pentru o noapte. 

Unul dintre cele mai scumpe apartamente prezidenţiale din lume este cel de la Hotelul The Mark din Manhattan, New York: între 75.000 şi 10.000 de dolari pentru o noapte. Potrivit canalului de Youtube The Richest şi unor articole postate pe The Telegraph şi Daily Mail, apartamentele prezidenţiale din hoteluri precum The Grant Hyatt Cannes Hotel Martinez, The Mark din Manhattan, The Raj Palace Hotel din India, The Atlantis de pe Palm Jumeirah din Dubai figurează printre cele mai scumpe din lume.

Camera prezindenţială a Hotelului Grant Hyatt Cannes Martinez, din Cannes, costă circa 42.000 de dolari pe noapte şi oferă o privelişte superbă spre Riviera franceză. Se află la etajul 7 al hotelului şi are jacuzii, bucătărie proprie, saună şi o terasă generoasă, de aproape 300 de metri pătraţi, spre golful ce poartă numele oraşului ce aduce an de an mii de cinefili.

În apartamentul prezidenţial al acestui hotel au stat Eva Logoria, Bruce Willis şi Robert Pattison FOTO: Elite Traveler/dailymail.co.uk

Shahi Mahal, cea mai luxoasă cameră din The Raj Palace Hotel din Jaipur, India, poate fi închiriată cu 45.000 de dolari pe noapte. Are o intrare privată, un spaţiu de zeci de metri pătraţi, 4 dormitoare, lounge-uri/spaţii de relaxare cu baruri, propria bibliotecă şi un pavilion privat.

Citeste mai mult: adevarul.ro