Home / Bistrita Nasaud / FOTO / VIDEO: Interventie la minut pentru slavarea unui bărbat cazut intr-o prapastie din Muntii Rodnei. A fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD

FOTO / VIDEO: Interventie la minut pentru slavarea unui bărbat cazut intr-o prapastie din Muntii Rodnei. A fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD

Conform reprezentantilor ISU Bistrita Nasaud, intervenţia a avut un grad de dificultate ridicat, ţinând cont de terenul greu accesibil si accidentat. Cel accidentat este un barbat de aproximativ 40 de ani.

Prin Dispeceratul integrat ISU SAJ Bistriţa Năsăud s-a ţinut în permanență legătura cu colegul de drumeţie al bărbatului rănit, care a primit indicaţii cum să menţină și sa bandajeze victima, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

De asemenea, echipajele terestre au ţinut legătura cu elicopterul şi cu cel de la locul solicitării. Toate echipajele de intervenţie au ajuns relativ în acelaşi moment la locul indicat, iar victima a fost stabilizată şi pregătită pentru a fi transportată pe cale aeriană la spital. Forţe participante: EPA, Salvamont, SVSU Rodna şi elicopterul SMURD.

FOTO & VIDEO : ISU BISTRITA

About paginadetransilvania

Check Also

Europa investește 4 milioane de euro în reabilitarea Castelului Teleki din Posmuș

Castelul Teleki din localitatea Posmuş județul Bistrița- Năsăud va fi reabilitat. Investiția, cifrată la aproximativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *