FOTO/VIDEO: Spitalul GROAZEI se află în județul Satu Mare. Mai bine fugi decât să te tratezi dincolo de acea ușă. – EXCLUSIV

1806

După ce în 14 noiembrie 2014, la Spitalul Orașenesc din Negresti Oas, mai marii județului de la acea vreme inaugurau cu mare fast Ambulatoriul Spitalului Orășenesc, astăzi se pare că spitalul a fost uitat de cei care și-au luat votul cel mai probabil și de la bolnavii care în aceste zile sunt nevoiți să se trateze în secția de gastroenterologie,  secție care apropae ca se prabușește peste cei aflați în suferință.

Imaginile surprinse în băile din cladirea veche a spitalului dar și cele imortalizate intr-un salon, arată cât de mult le pasă unera de condițiile în care își tratează pacienții.

Ce spune conducerea spitalului?

„Cladirea spitalului vechi este o cladire data in folosinta in 1956 , cladire in care nu au fost efectuate lucrari de reparatii capitale in ultimii 15 ani. Lucrarile necesare vor fi efectuate in anul 2017, atat pe sectia „Gastroenterologie”, cat si pe sectia „Obstetrica-Ginecologie. Mentionam ca in 2016 a fost depusa  o solicitare pentru includerea acestei cladiri in lista investitiilor derulate prin Compania Nationala de Investitii”, se arata intr-un comunicat de presa dat de conducerea spitalului.  

Priviți imaginile și trageți concluziile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here