Home / ACTUALITATE / Ghiozdane și rechizite gratuite din partea Primăriei Cluj-Napoca

Ghiozdane și rechizite gratuite din partea Primăriei Cluj-Napoca

Cu prilejul începerii noului an școlar municipalitatea clujeană a acordat ghiozdane și rechizite elevilor aflați în evidențele Direcției de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca.

”Venim astfel în sprijinul copiilor din orașul nostru care provin din familii cu venituri foarte reduse sau care au o situație familială de excepție, care îngreunează ceea ce înseamnă procesul de educație al elevului”, a postat primarul Emil Boc pe contul său de facebook.

Dintre cele 500 de ghiozdane cu rechizite pentru școlari achiziționate de Primăria Cluj-Napoca în acest an, 100 de ghiozdane sunt echipate pentru copii de clasa 0 și I, iar 400 sunt adaptate pentru elevi din clasele a II-a până la a XII-a. Suma alocată de la bugetul local pentru acest program în anul 2018 este de 50.000 lei.

Primăria Cluj-Napoca va continua să susțină proiecte și programe dedicate educației de la nivelul municipiului, atât prin continuarea investițiilor la nivel de infrastructură școlară, cât și prin politici publice și programe dedicate încurajării elevilor să se dezvolte pe toate planurile.

About Cseh Silvia

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *