Home / Politic/Administrativ / Grupul de la Cluj a virat spre partidul lui Victor Ponta. Ce spune fostul ministru Ioan Rus

Grupul de la Cluj a virat spre partidul lui Victor Ponta. Ce spune fostul ministru Ioan Rus

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, lider al grupului din PSD cunoscut sub numele de Grupul de la Cluj, a anunţat marţi că a decis să susţină Mişcarea Pro România, creată de Victor Ponta, Sorin Câmpeanu şi Daniel Constantin. El a criticat în termeni foarte duri PSD şi unanimitatea cu care se iau deciziile în partid, pe care o consideră înspăimântătoare, concluzia sa fiind: „PSD s-a băgat pe o stradă cu sens unic, nu mai există ieşiri nici în dreapta, nici în stânga şi o să dăm cu capul în gard”, scrie News.ro.

„Eu personal, deşi am spus că nu mă interesează, nu pot să las să meargă aşa, toţi avem copii, trebuie să facem ceva. Faţă de situaţia şi condiţiile care sunt acum, cred că rolul social-democraţiei româneşti în forma asta se va diminua drastic în perioada următoare, dar poporul român are nevoie de social-democraţie adevărată ca de aer, că aşa e formaţia noastră. Soluţia pe care o propun Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu cred că este o soluţie bună şi eu îi voi sprijini pe ei. Pentru că Pro România nu înseamnă împotriva cuiva, ci doar pentru. Eu nu sunt fondator acolo, dar am anunţat acum că îi voi sprijini pe ei”, a declarat Rus, la Realitatea TV, fără a preciza care va fi situaţia sa în PSD.

CITESTE MAI MULT AICI

 

About paginadetransilvania

Check Also

Emil Boc la congresul EPP din Helsinki

Congresul Partidului Popular European de la Helsinki, 8 noiembrie „Delegaţia PNL va sprijini la Congresul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *