Home / Economic / Incasări fabuloase pentru populariști! Cine se află în fruntea clasamentului

Incasări fabuloase pentru populariști! Cine se află în fruntea clasamentului

Au facut avere…pe scena. Nu sunt cei mai bogati romani, dar sunt printre cei mai cunoscuti si isi „ngrasa” conturile, aproape saptamanal, cu zeci sau sute de mii de euro. Nunti, botezuri sau zile ale oraselor, sunt manifestarile de la care acestia nu lipsesc niciodata, scriu jurnalistii de la stirilekanald.ro

Chiar daca nu ajung la castigurile Andrei sau ale Deliei, cantaretii de muzica populara au reusit sa stranga o avere din concertele pe care le sustin intr-un an intreg.

In capul clasamentului artistilor de muzica populara campioni la incasari se afla Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Steliana Sima, Emilia Ghinescu ce au o medie saptamanala de 3 evenimente ce, la un calcul simplu, pun la sfarsit de an peste 120.000 euro.

Acestia nu sufera nici in perioadele de post caci, sarbatori locale, festivaluri populare, de sezon si aniversari, toate cu cantec, se organizeaza din plin oriunde in tara noastra.

Nici Ionut Dolanescu n-o duce rau caci, avand in vedere ca jumatate de an locuieste in Statele Unite. Cat se afla in Romania, alaturi de mama- Maria Ciobanu- si de sotia sa, strange ca o furnicuta cam cat fac ceialti in tot anul.

Cu cheltuieli mai mari, avand in vedere ca nu-s asa mobili din cauza trupelor de acompaniament,  in top se gasesc Aurel Tamas, Dumitru Furdui si violonistul basarabean Nicolae Botgros, primul milionar in euro din muzica populara.

Citește mai mult AICI.

 

About paginadetransilvania

Check Also

Ministrul Finanţelor: Nu ştergem datoriile colegilor de partid. În 2015, nu mi-am şters datoria, am plătit-o leu cu leu

Eugen Teodorovici a anunţat recent că amnistia fiscală este o măsură care va debloca o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *