Tineretul Național Liberal Cluj, alături de Clubul Studențesc Liberal Cluj, se implică activ și în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

„Peste 280 de tineri liberali clujeni candidează la primării, consilii locale și Consiliul Județean Cluj, dorind să contribuie la dezvoltarea județului și a tuturor localităților urbane și rurale.
PNL este partidul care deține performanțe administrative de necontestat iar municipiile, orașele și comunele conduse de primarii liberali sunt mărturie în acest sens. Aceste exemple trebuie multiplicate în toate localitățile rămase în urmă din punct de vedere al dezvoltării, din cauza incompetenței socialistei. Până la finalul campaniei, membrii TNL și CSL vor discuta cu clujenii despre importanța participării la vot și despre obiectivul PNL de a duce Clujul la următorul nivel de dezvoltare. Le mulțumim tuturor clujenilor pentru susținere și suntem convinși că în 27 septembrie, PNL Cluj va câștiga alegerile locale pentru că faptele ne recomandă” a declarat Maria Forna, președintele TNL Cluj.