Home / Eveniment / Patru morţi la Beiuş, într-un accident îngrozitor. Un şofer a adormit la volan şi a răsturnat maşina în şanţ. Toţi pasagerii au murit pe loc.

Patru morţi la Beiuş, într-un accident îngrozitor. Un şofer a adormit la volan şi a răsturnat maşina în şanţ. Toţi pasagerii au murit pe loc.

Accidentul a avut loc duminică de dimineaţă, în jurul orei 7.30, pe DN 76, la ieşirea din Beiuş. Şoferul unui autoturism se pare că a adormit la volan, a pierdut controlul şi a ajuns în şanţ, unde efectiv plafonul maşinii a fost turtit.

Şoferul şi cei trei pasageri din autoturism au fost striviţi de plafon. Iniţial, două persoane au fost declarate decedate, o altă victimă a fost în stop cardio respirator, iar o altă persoană a fost încarcerată sub o maşină.

La faţa locului au fost mobilizate să intervină echipaje de pompieri militari din Beiuş, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Beiuş, unul de descarcerare grea şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Sursa: observator.tv

About paginadetransilvania

Check Also

A început săptămâna comediei la Cluj! Cum a fost prima seară la FISC

Luni, 5 noiembrie, râsetele s-au auzit de departe la Casa de Cultură a Studenților. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *