Home / Maramures / PNȚCD și PSD Maramureș continuă colaborarea la nivel politic și administrativ

PNȚCD și PSD Maramureș continuă colaborarea la nivel politic și administrativ

Președintele PNȚCD Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș a semnat, alături de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean, protocolul de colaborare la nivel politic și administrativ în Maramureș, pentru mandatul 2017 – 2020.

Acest protocol a fost semnat, prima dată, încă din vara anului 2016, după ce PSD a câștigat alegerile locale în Maramureș și a transmis un mesaj de colaborare și stabilitate în administrația locală, pentru a putea fi votate proiectele cu adevărat importante ale județului.

Protocolul prevede ca cele două formațiuni să coopereze, pe mai departe, în tot ce înseamnă activitatea politică desfășurată la nivelul Consiliului Județean Maramureș, precum și în cadrul consiliilor locale, acolo unde cele două partide politice sunt reprezentate.

Totodată, acestea se vor consulta în toate chestiunile de interes județean major sau de interes comun care pot afecta, prin consecințele lor, una dintre părțile semnatare.

Protocolul între PSD și PNȚCD a funcționat fără probleme în ultimul an și jumătate, atât la nivel politic cât și administrativ, iar resemnarea acestuia reprezintă doar o nouă garanție adusă maramureșenilor că cei pe care i-au ales să îi reprezinte în cele mai înalte foruri ale județului urmăresc interesul Maramureșului.

About paginadetransilvania

Check Also

FOTO / Stefan Hrusca si-a condus astazi tatal pe ultimul drum

Doliu în familia lui Ștefan Hrușcă! Interpretul de folk si-a condus astazi tatal pe ultimul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *