Termeni si conditii de utilizare a site-ului Paginadetransilvania.ro

 1. Informatii despre site

Paginadetransilvania.ro  este un portal web de stiri online cu informatii si analize ale redactiei proprii, o revista a presei si alte informatii preluate de la terti parteneri.

 1. Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul Paginadetransilvania.ro sunt proprietatea Paginadetransilvania.ro  si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori devin proprietatea Paginadetransilvania.ro  din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Paginadetransilvania.ro  , dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

Puteti folosi continutul Paginadetransilvania.ro  doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Paginadetransilvania.ro:

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Paginadetransilvania.ro asupra continutului;
  b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului Paginadetransilvania.ro  in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email redactie[at]paginadetransilvania.ro  

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Paginadetransilvania.ro  incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la redactie[at]paginadetransilvania.ro   cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Paginadetransilvania.ro  sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

 1. Suspendarea accesului

Paginadetransilvania.ro   poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

Paginadetransilvania.ro   isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Paginadetransilvania.ro   isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Paginadetransilvania.ro   nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Paginadetransilvania.ro   nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 1. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Paginadetransilvania.ro   pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Paginadetransilvania.ro   are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Paginadetransilvania.ro   pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Paginadetransilvania.ro   nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Paginadetransilvania.ro   nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 1. Aprobarea comentariilor

Paginadetransilvania.ro   isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Paginadetransilvania.ro   este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Paginadetransilvania.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii Paginadetransilvania.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Paginadetransilvania.ro   nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Paginadetransilvania.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

 1. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Paginadetransilvania.ro.

Paginadetransilvania.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.