Posibilul suspect al uciderii copilașului de 8 ani. Dacă l-ați văzut sunați la 112

Posibilul suspect al uciderii copilașului de 8 ani. Dacă l-ați văzut sunați la 112

Polițiștii sunt în căutarea posibilului suspect pentru moartea copilul dispărut acum trei zile.

Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita.
Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

La data de 26 iulie, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl aceștia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie. În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

La data de 28 iulie, minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

Categories: ACTUALITATE, Cluj

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*