Tatăl copilului ucis a fost găsit. A încercat să se sinucidă

Tatăl copilului ucis a fost găsit. A încercat să se sinucidă

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj-Napoca, găsit mort la 3 zile după ce a fost dat dispărut, este internat la spitalul din Cluj-Napoca după o tentativă de suicid. Medicii spun că bărbatul are plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune, în zona coastelor, toracelui şi la încheieturile de la mâini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj a anunţat marţi seară, că tatăl copilului, considerat posibil suspect, a fost găsit cu plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune: La momentul actual este stabil hemodinamic şi respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, el va fi direcţionat către o altă secţie a spitalului. Pacientul va rămane internat peste noapte.

Reprezentanţii unităţii medicale din Cluj Napoca au afirmat faptul că acesta Este stabil hemodinamic şi respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, va fi direcţionat către o altă secţie a spitalului. Bărbatul este principalul suspect în cazul uciderii copilului său, în vârstă de 8 ani, găsit înjunghiat în maşina cu care cei doi plecaseră în concediu, în Ungaria.    Bărbatul urmează ca miercuri, în funcţie de starea de sănătate, să fie audiat de procurori. , se arată în comunicatul poliţiei din Cluj.

Categories: ACTUALITATE, Cluj

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*