Pișcina Pă Coastă, un loc uimitor, despre care n-ai crede că este în România

138

Bora Bora, Maldive, Mauritius? Nu. E chiar România! Vă recomandăm 10 pensiuni cu piscine incredibile, care vă oferă o priveliște exotică de poveste.  Ne-am gândit să vă un loc spectaculoas cu piscină pe care îl găsim în Maramureș.

Pișcina Pă Coastă

MARA – MARAMUREȘ: la 44 de km de Cimitirul Vesel de la Săpânța, la 32 de km de Mănăstirea Bârsana și la 71 de km de Mocănița de la Vișeu.ADVERTISING

Începem topul în forță, poate, cu cea mai spectaculoasă piscină pe care am văzut-o vreodată, în România. Aflată pe o coastă a munților Gutâi  (Gutin), în satul maramureșean Mara, piscina ”Pă Coastă” îți descoperă două lumi, una autentic românească și una cât se poate de exotică, unde te vei simți pentru câteva ore ca în Maldive (și nu e nicio exagerare).

Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant ”Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina, și să urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei. Priveliștea de aici e una de vis. De sus, se vede aproape tot satul, o cascadă superbă, dar și pădurea în mijlocul căreia e săpată piscina. Designul e unul uimitor, terasa piscinei find construită exclusiv din lemn și acoperită cu stuf. E de departe locul unde veți face cele mai spectaculoase fotografii.

De reținut: față de când am ajuns noi aici, terasa de lângă piscină a fost acoperită cu șindrilă tradițională, în locul stufului. Ca să vă bucurați, cu adevărat, de loc, vă recomandăm să ajungeți la început sau la final de sezon.

CÂT COSTĂ?

Pretul de intrare la piscină pentru 2020 nu a fost încă stabilit. Cei care doresc se pot caza în casele tradiționale de lângă restaurant.

VEZI cât costă cazarea aici.

Sursa: calatorinbascheti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here