Indiferent dacă stochezi înăuntrul ei mai multe sau mai puține obiecte, geanta este întotdeauna necesară unei femei. Chiar și la ieșirile reduse din timpul pandemiei de Covid-19!

Mare, medie sau mică, aprins colorată sau într-o nuanță neutră, o geantă de damă reprezintă acel accesoriu care poate transforma orice ținută în bine sau în rău.

Pentru a nu greși în alegere, principalul lucru de care trebuie ca să ții seama când îți alegii modelul potrivit dintr-o multitudine de genți de damă propuse de magazinele online de specialitate în 2020, este ca produsul achiziționat să răspundă pe deplin nevoilor pe care le ai de la un astfel de element.

Pe lângă dimensiune, este important să ai și reprezentarea ocaziilor în care o vei purta. Dacă geanta este folosită zilnic, trebuie să fie mai rezistentă decât cele convenționale.

De cele mai multe ori este dificil să găsești geanta ideală care să combine toate caracteristicile pe care ți le dorești. Căutarea unei genți frumoase online pentru femei, care să fie ușoară, practică și care să se potrivească cu majoritatea hainelor pe care le ai în garderoba ta este acum, de purtat în plină pandemie, este totuși la ordinea zilei.

Ce contează cu adevărat atunci când îți alegi o geantă pentru femei?

1. Stilul pe care îl abordezi

Geanta de damă pe care o comanzi online trebuie să fie foarte frumoasă! Chiar dacă este una casual, e obligatoriu să te atragă vizual. Nu-i ușor însă ca să găsești acel model care să te încânte în mod real și care ți se potrivească perfect.

Bazează-te în primul rând pe stilul vestimentar pe care îl abordezi și vei da greș!

2. Materialele din care geanta de damă este confecționată

Ca și în cazul altor produse, alegerea materiei prime din care este fabricată o anumită geantă pentru femei este extrem de importantă.

Aspectul genții și rezistența în timp a acesteia diferă, în raport de materialul din care este realizată.

Totuși,chiar dacă vizual îți place modelul unei anumite genți, mai ales acum, în plină criză de Covid-19, alege mai degrabă una rezistentă, deoarece aceste accesorii, alături de încălțăminte, ar trebui să fie utilizate o perioadă de timp mai îndelungată, eventual pe toată durata măsurilor de distanțare socială.

Chiar dacă un model de geantă scumpă te atrage în mod deosebit, nu prea ai ce face cu ea acum, decât să defilezi prin casă cu ea și să îți faci poze ori scurte video-uri purtând-o, pe care apoi să le urci pe rețelele sociale!

La Zafia.ro găsești acum genți frumoase, ieftine și trainice, așa că mai bine comandă-ți una sau mai multe de acolo, nu din alte magazine de fițe!

3. Sistemul de închidere al genții contează în zilele pandemiei

Trebuie ca să recunoaștem că într-o perioadă în care există riscul de a se înmulți furturile, chiar dacă ni se tot spune să respectăm distanțarea socială, o închizătoare bună la geantă este esențială când mergem pe jos sau în mijloacele de transport. Hoții nu respectă regulile, știi și tu asta prea bine!

Altfel, dacă închizătoarea genții nu e sigură, putem rămâne fără portofelul cu acte, bani, carduri, chei, ba chiar și fără telefon pe stradă, în magazin, în tramvai, metrou sau autobuz. Și nu cred că ți-ai dori asta!

4. Gradul de deschidere al genții

Deși pare că am început invers, în ordinea necesității siguranței, cu închiderea genții, odată rezolvată problema aceasta, mai trebuie ca să avem în vedere cum și cât de mult se deschide acest accesoriu nelipsit din garderoba femeilor de pretutindeni – geanta casual.

Ea trebuie să fie comodă la deschidere, nu să fie o provocare chiar pentru noi înșine. Plus că o deschidere mai largă a genții ne permite să punem înăuntru și obiecte cu dimensiuni ceva mari ca lățime, nu doar un telefon și un portofel mici cu un set de chei și carduri.

Acum ne trebuie și o punguță cu una sau două măști de protecție, un dezinfectant pentru mâini, niște mănuși chirurgicale etc.

5. Greutatea genții

Cât de puțin cântărește o geantă goală este, fără îndoială, un element cheie în alegerea unei geantă pentru femei. Nimeni nu vrea ca să care după ea o geantă grea ca o piatră de moară! Mai ales că în afară de greutatea proprie a genții, o femeie chiar are obiecte multe de pus înauntrul ei. Indiferent că are sau nu nevoie de ele! Nu-i așa că asta este și părerea ta?

O structură suplă, lipsa brizbriz-urilor inutile din metal sau alte materiale grele, fac o geanta să fie ușoară și foarte plăcută la purtat.

Genți potrivite în vremea pandemiei găsești pe site-ul zafia.ro!

Analizează cu atenție toate detaliile genții înainte de a o cumpăra online, ca să nu îți pară mai apoi rău că ai făcut shopping compulsiv în această perioadă a pandemiei, când ne socotim fiecare bănuț.

La Zafia.ro vei găsi mai multe modele de genți casual, cu texturi și imprimeuri diferite, toate pentru a se potrivi perfect cu stilul tău.

În cazul în care vrei ceva mai discret, alege unul dintre acele modele mai simple, neostentative.

Dacă îți plac culorile neutre, o geanta neagră pentru femei care adaugă mult stil și farmec ținutei, este întotdeauna o foarte bună alegere.

Zafia.ro este un magazin online care oferă o gamă largă de genți pentru femei, bărbați, precum și genți pentru documente și chiar rucsacuri. Prețurile și calitatea rezonabile vor surprinde chiar și cei mai pretențioși clienți.

Alege să devii și tu clientă Zafia chiar de azi!