Home / ACTUALITATE / Un clujean a fost lovit cu un cuțit în urma unei altercații într-un autobuz. Agresorul, un bucureștean, a ajuns pe mâna poliției

Un clujean a fost lovit cu un cuțit în urma unei altercații într-un autobuz. Agresorul, un bucureștean, a ajuns pe mâna poliției

Incident grav în centrul Clujului. Un bărbat de 57 de ani a fost înțepat cu un cuțit în urma unei altercații pe care a avut-o în autobuz cu un bucureștean.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din București, care, în urma unui conflict verbal cu un călător dintr-un autobuz, la coborâre din mijlocul de transport în comun l-ar fi înțepat pe acesta din urmă cu un cuțit în zona antebrațului.

Incidentul s-a produs în data de 1 mai, în jurul orei 15:45, în stația de autobuz de pe strada Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

În urma agresiunii, cel în cauză a plecat de la fața locului, fiind depistat de către polițiști la scurt timp, pe strada Ploiești.

Victima, un bărbat de 57 de ani din Cluj-Napoca, a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs agresiunea și luarea măsurilor care se impun.

About paginadetransilvania

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *