Home / ACTUALITATE / Un jandarm clujean bate record după RECORD la flotări pe dosul palmelor. Ce greutate a avut pe spate

Un jandarm clujean bate record după RECORD la flotări pe dosul palmelor. Ce greutate a avut pe spate

Adrian Petre, un jandarm din Cluj-Napoca, reușește să bată record după record. Și nu la orice sport, ci la flotari făcute pe dosul palmelor purtând o greutate pe spate.

Judoka Adrian Petre și-a doborât în weekend propriul record național. În cadrul unui eveniment sportiv care a avut loc la Cluj-Napoca, Adrian Petre a făcut flotări pe dosul palmelor cu o greutate pe spate de 87 de kilograme. Asta după ce anul trecut, el a stabilit recordul național având pe spate o greutate de 83,3 kilograme.

Plutonierul adjutant Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani, iar din 9 februarie 2013, acesta deține recordul naţional la flotări. Atunci a reușit să facă 1.419 repetări în 49 de minute.

Jandarmul clujean deține însă și recordul mondial de flotări pe dosul palmelor, stabilit în martie 2014, când a făcut 631 de repetări în 15 minute.

About paginadetransilvania

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *