Home / Cluj / Un nou premiu pentru Univers T

Un nou premiu pentru Univers T

Camera de Comerț și Industrie Cluj a anunțat că a decis să premieze din nou echipa Univers T. Potrivit evaluării Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Univers T se află pe primul loc în județ în domeniul de activitate Turism, categoria Întreprinderi mijlocii. Este pentru al treilea an consecutiv în care Univers T se află pe acest loc.

”Rezultatele foarte bune obținute în ultimii ani ar fi fost imposibile fără dedicarea echipei Univers T. Cuvântul-cheie este continuitatea, pentru că avem angajați care lucrează la noi încă de la deschiderea acestui hotel, în 1985. Doresc să le mulțumesc clienților noștri, care ne-au onorat cu încrederea lor”, a declarat managerul al Univers T, Valentin Lungu.

”Univers T se află pe un drum al excelenței, care trebuie continuat. Diploma oferită de Camera de Comerț și Industrie Cluj ne onorează și ne motivează”, a declarat directorul general adjunct al Univers T, Viorel Luca.

 

About paginadetransilvania

Check Also

FOTO / Cum arată noile autobuze Mercedes care vor circula de săptămâna viitoare pe străzile Clujului

Primpăria Clj-Napoca anunță alte 60 de autobuzeMercedes urmează să deservească transportul în comun din municipiu. Astfel, 30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *