Home / Cluj / Univers T, premiat la Gala Media de Excelență

Univers T, premiat la Gala Media de Excelență

Echipa Univers T a fost premiată la Gala Media de Excelență, la secțiunea Business. Pentru acest prestigios premiu, Univers T a fost nominalizat de Travel Mix TV, cea mai importantă televiziunea națională axată pe turism.

”Le mulțumesc celor de la Travel Mix TV. Aceste premiu reprezintă o surpriză plăcută și, totodată, o nouă recunoaștere a eforturilor echipei Univers T. În acest an, am mai primit premii oferite de Camera de Comerț și Industrie a României, precum și de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Aceste distincții sunt rezultatul muncii în echipă. Aici, elementul – cheie este continuitatea, pentru că sunt unii dintre angajați care lucrează chiar de la deschiderea hotelului, în 1985. De asemenea, doresc să le mulțumesc clienților noștri”, a spus reprezentantul Univers T, Valentin Lungu.

El a urcat pe scena Operei Naționale Române din Cluj, alături de directorul adjunct al Univers T, Viorel Luca, pentru a primi premiul de excelență. 

About paginadetransilvania

Check Also

FOTO / Cum arată noile autobuze Mercedes care vor circula de săptămâna viitoare pe străzile Clujului

Primpăria Clj-Napoca anunță alte 60 de autobuzeMercedes urmează să deservească transportul în comun din municipiu. Astfel, 30 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *