Acasă Sport VIDEO | Dan Petrescu a comentat victoria echipei sale cu Floriana (scor...

VIDEO | Dan Petrescu a comentat victoria echipei sale cu Floriana (scor 2-0), din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

Dan Petrescu, a făcut câteva declarații în această dimineață la sosirea din Malta după calificarea în turul II » Cine l-a impresionat: „A fost o surpriză plăcută!” dar și ce l-a deranjat pe antrenor.

„A fost un meci exact cum mă așteptam, adică foarte greu. După scor pare că a fost foarte ușor, dar nu a fost așa. Am întâlnit o echipă foarte agresivă, cu foarte mulți sud-americani și un antrenor italian care organizează foarte bine echipa. Terenul a fost un mare avantaj pentru ei, terenul a fost cam ca cel de la Chiajna, sintetic. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice plus un număr 10 în spatele lor. Nu a fost ușor, a fost foarte greu”, a declarat Dan Petrescu la revenirea în țară.

CFR Cluj o va întâlni în turul II preliminar pe Dinamo Zagreb, campioana Croației. „Bursucul” spune că CFR va pleca cu a doua șansă și atrage atenția asupra faptului că lotul echipei sale este subțire.

Exit mobile version