Reglare de conturi intr-un restaurant McDonald’s din Cluj.Doi indivizi au atacat un om care isi comanda de mancare. Scenele au ingrozit zeci de clienti care au fugit pe unde au putut. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional.

Aceste imagini par sa fie desprinse din filmele de actiune! Doi barbati s-au napustit asupra unui tanar care statea la coada la mancare. Restaurantul s-a golit imediat, iar bataia a continuat.

Dupa ce i-au pulverizat spray iritant lacrimogen, l-au pus la pamant hotarati sa ii ia viata. L-au strans de gat fara sub privirile ingrozite ale angajatilor care au ramas in restaurant. Scandalul ar fi pornit din cauza unei femei.

Nimeni nu a sunat la politie pret de cateva minute. Doar o clienta si-a facut curaj sa cheme ajutoare. Barbatul de 29 de ani a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Totul s-a intamplat in mijlocul zilei de duminica, intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Cluj. In cauza politia a deschis un dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice si pentru loviri si alte violente.