VIDEO | Psihologul criminalist, Gabriela Groza despre oribila crimă de la Cluj – INTERVIU

VIDEO | Psihologul criminalist, Gabriela Groza despre oribila crimă de la Cluj – INTERVIU

Copilul a fost înjunghiat sâmbătă. Surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul s-a plimbat cu cel mic în mașină până marți, 28 iulie. Când a fost întrebat de ce l-a omorât, le-a spus polițiștilor că nu știe ce l-a apucat.
Raportul IML Cluj arată că cel mic  era mort de mai bine de 48 de ore.

CITESTE SI: Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 ani, ar fi fost găsit mort. A fost declarat dispărut acum 3 zile

Aici puteți urmării un interviu cu Gabriela Groza, psiholog criminalist. Aceasta ne face să înțelegem ce l-a putut determina pe bărbat să devină călăul propriului său copil.

La căutările de pe dealurile de langă localitatea Filea a participat chiar și șeful IPJ Cluj, comisarul șef de poliție Ciprian Rus. Ba mai mult, poliția a adus în sprijin un elicopter și a fost ridicată și o dronă. La cautari au participat și cei de la Cert Transilvania care cu ale lor masini de teren au periat fiecare centimetru de pe dealurile din apropierea locului in care a fost descoperita masina.

CITESTE SI | Trei persoane transportate la spital în urma unei coliziuni între un autobuz și un autocamion

În acest moment barbatul în vârstă de 46 de ani se află  internat pe chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă. În cursul nopții a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa, de asemenea acesta este păzit în permanență de către doi polițiști.

Pentru că şi-a ucis copilul, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

Categories: Cluj, Eveniment

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*