Home / National / VIDEO: Scandal la proiecția unui film gay ! Câțiva extremiști au intrat în sală, forțele de ordine au intervenit!

VIDEO: Scandal la proiecția unui film gay ! Câțiva extremiști au intrat în sală, forțele de ordine au intervenit!

Proiecția filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Țăranului Român s-a lăsat cu scandal în această seară! În timp ce filmul rula deja, în sală au intrat câțiva extremiști care au protestat împotriva producției cinematografice și valorile pe care aceasta le promovează. Poliția a intervenit!

Întreaga scenă a fost relatată pe Facebook de Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

„Nu credeam sa mi se intimple asa ceva. O gasca de crestini-extremisti a intrerupt proiectia filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Taranului. Marele Premiu de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasa. Am ascultat cintece bisericesti si in continuare mi se pare ireal ca asa ceva se poate intimpla azi, in Romania. Recomand bandei de agitatori sa continue periplul la “Soldatii” si “O femeie fantastica”. #rusine

LATER EDIT: ni s-a recomandat alifie pentru finalul proiectiei. Proiectia nu s-a mai reluat. Propun ca de-acum incolo salile care mai proiecteaza filme “cu gay” sa asigure si costume de protectie, casti, scuturi, toate cele.” a scris Giurgiu pe Facebook.”

About paginadetransilvania

Check Also

VIDEO / CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET – Iubire prefăcută – Romance scam

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, derulează o campanie de prevenire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *