Home / Cluj / Wizz Air o da de gard. Călătorii zborului Londra – Cluj-Napoca, de duminică seara, au rămas fără bagaje, în locul lor ajungând la Cluj bagajele celor care zburau de la Londra la Craiova.

Wizz Air o da de gard. Călătorii zborului Londra – Cluj-Napoca, de duminică seara, au rămas fără bagaje, în locul lor ajungând la Cluj bagajele celor care zburau de la Londra la Craiova.

Unul dintre călători ne-a relatat că zborul trebuia să decoleze duminică seara, la ora 19.00, dar a fost amânat două ore.

Când am ajuns pe Aeroportul Cluj, în jurul orei 2.00, am aflat că în locul bagajelor noastre au venit cele care trebuiau să plece la Craiova. Nu ne-a spus nimeni unde sunt bagajele noastre, dar am tras concluzia că ale noastre sunt la Craiova, dacă ale lor au ajuns la Cluj. Am discutat aseară cu o angajată, dar eram 100 de oameni cu această problemă. A fost aglomerație mare și am renunțat. Am mers luni diminerața la Aeroport pentru a face actele de recuperare a bagajelor”, ne-a mai spus Simion B., care s-a trezit cu cele șase bagaje pierdute.

Pe pista din Londra, avioanele erau unul lângă altul, așa că deducția logică este că sunt la Craiova. Toate bagajele de la Craiova sunt la Cluj”, a mai spus clujeanul.

Cursa W63304 trebuia să decoleze la ora 19.00 și a plecat la ora 20.50.

Sursa: stiridecluj.ro

About paginadetransilvania

Check Also

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul de Excelență pentru Transport public și Mobilitate

În cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România desfășurată la Ateneul Român, Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *