Cei şase jucători cu teste negative marţi au fost restestaţi, alături de staff-ul tehnic, în cursul dimineţii de joi, 15 octombrie. Drept urmare, alţi doi baschetbalişti de la U-Banca Transilvania au fost depistaţi pozitiv cu SARS COV-2, au comunicat reprezentanții clubului, citați de către cei de la Agerpres.

Rezultatele testelor efectuate de ceilalţi membri ai echipei au ieşit negative. În total, 10 componenţi ai U-Banca Transilvania au fost depistaţi pozitiv. Cu alte cuvinte, infectaţi sunt Patrick Richard, David Vida, Modibo Diaby, Gregory Vargas, Karel Guzman, Justin Edwards, Dragoş Lungu, Ştefan Grasu, Szabolcs Santa, alături de antrenorul principal Mihai Silvăşan. Cu toţii se simt bine şi sunt în izolare, iar Ştefan Grasu se află la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru analize amănunţite, au precizat cei de la U-BT Cluj, potrivit aceleiași surse citate.

De asemenea, în cursul dimineţii de ieri, 15 octombrie, au fost testaţi şi opt antrenori de la Academia U-BT, toate rezultatele fiind negative.