Un bărbat din Satu Mare a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată şi tentativă de viol şi  condamnat de prima instanţă, Judecătoria Carei, la trei ani şi opt luni de închisoare.

Carol Kallai, în vârstă de 38 de ani, este acuzat că, în august 2019, la miezul nopţii, a intrat pe geam în casa unei femei din comuna Tiream – Satu Mare, iar când a fost surprins de proprietară, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, fără să reuşească însă. A plecat din locuinţa femeii cu mai multe farfurii din porţelan, un aparat de preparat mezeluri, o lanternă şi suma de 75 de lei.

CITESTE SI: Care sunt principalele ingrediente pentru o relatie de cuplu fericita?

„Şi-a dat jos pantalonii lăsându-şi la vedere organul sexual“  

Faptele seamănă cu un scenariu de film tragi-comic. Din declaraţiile femeii, anchetatorii au reţinut că victima s-a trezit în locuinţă cu „o persoană de sex masculin, solidă, care avea pe cap o mască şi care împacheta, în mijlocul camerei diverse bunuri, în două plase din nailon. Când femeia l-a întrebat „Cine eşti dumneata?”, bărbatul i-a cerut să facă sex cu el.   „A prins-o cu braţele de trunchi şi a lăsat-o pe un pat, solicitându-i «de mai multe ori» să întreţină relaţii sexuale cu el. Persoana vătămată arată că, la insistenţele individului respectiv, care şi-a dat jos pantalonii lăsându-şi la vedere organul sexual, l-a refuzat din nou pe acesta, căruia i-a spus că, dacă va întreţine relaţii sexuale cu el va muri, având în vedere vârsta sa înaintată”, se arată în considerentele deciziei Judecătoriei Carei (www.rolii.ro), prima instanţă.

CITESTE SI: Credit de 200 mil lei luat de autoritățile clujene pentru a nu periclita proiectele în derulare

Şi-a pus mănuşi negre şi i-a furat aparatul de făcut cârnaţi  

Femeia a reuşit să îl împingă pe bărbat cu piciorul, iar individul a renunţat la pornirile trupeşti. Ce a urmat, a înspăimântat-o şi mai tare pe femeie.   „Şi-a scos din buzunar o pereche de mănuşi de culoare neagră, din cauciuc, pe care şi le-a pus pe mâini (…). Am observat că a luat un aparat de făcut cârnaţi, din inox, pe care l-a pus într-o plasă din nailon, precum şi suma de 75 de lei, dintr-o cutie din camera unde l-am surprins. Apoi a luat din cameră un batic de-al meu, cu care m-a legat în jurul gurii şi mi-a spus ca nu cumva să strig sau să anunţ poliţia că altfel mă omoară, atât pe mine, cât şi pe soţul meu”, a povestit femeia anchetatorilor.   Victima s-a ales cu leziuni traumatice în regiunea coapsei stângi, produse, potrivit raportului medico-legal, „prin comprimare cu mâna”.

Sursa: adevarul.ro