A murit după ce a aflat rezultatele alegerilor prezidențiale. Este vorba despre un fost primar PSD din județul Bihor. Detalii mai jos …

A murit după ce a aflat rezultatele alegerilor prezidențiale. Este vorba despre un fost primar PSD din județul Bihor. Detalii mai jos …

Fostul primar PSD al comunei Ciumeghiu, Gheorghe Huple, în vârstă de 62 de ani, a murit, în noaptea de duminică spre luni, la scurt timp după aflarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale, scriu jurnaliștii de la ziarul Bihoreanul.

CITESTE SI: Noi detalii din spargerea de la USAMV Cluj: hoții și-au planificat furtul, aveau cu ei un flex

Aceștia spun că fostul edil a făcut infarct, fiind găsit în jurul orei 1 de familie. Nu se știe de cât timp era bărbatul în stop cardio respirator, însă, chemate prin numărul de urgențe 112, echpajul de prim ajutor și cel de Terapie intensivă al SMURD Oradea nu au reușit să îl resusciteze, constatând decesul.

Gheorghe Huple a fost membru PSD, însă ultimele două mandate au fost obţinute, în 2008 şi 2016, în calitate de candidat al fostului PDL. Deşi în 2012 câştigase pe listele PDL, în 2014 primarul a trecut la PSD.

Huple se pregătea să candideze din nou anul viitor, din partea PSD, iar duminică seara, când a urmărit cu atenţie evoluţia alegerilor prezidenţiale şi primele rezultate, ar fi fost afectat de acestea.

CITESTE SI: PNL CLUJ: 150.204 clujeni au votat pentru domnul președinte Klaus Iohannis, au votat pentru o Românie normală! Vă mulțumim!

„Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria”, spune preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Categories: Bihor

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*