A plouat cu amenzi la Cluj. Peste 100 de șoferi au fost sancționați de polițiști pentru că au depășit regimul legal de viteză

248 de amenzi au dat polițiștii clujeni în ultimele 24 de ore în cadrul unei acțiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţilor.

Polițiștii au constata și 6 infracțiuni.

Majoritatea amenzilor au fost aplicate pentru nerespectarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Astfel, 198 de conducători auto au fost sancționați contravențional, 116 dintre aceștia fiind sancționați pentru depășirea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 8 permise de conducere, 5 dintre acestea fiind pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/oră. Polișiștii clujeni au retras și 5 certificate de înmatriculare.

Pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică au mai fost aplicate alte 26 de sancţiuni contravenţionale.

Efective mărite de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, au participat la acţiuni.