Ieri, 27 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Ruștior a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui tânăr de 15 ani, din Șieuț. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 26/27 octombrie, în localitatea Ruștior, tânărul se afla, în calitate de pasager, pe un moped, iar la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, accidentându-se.

În urma accidentului, atât mopedistul, cât și victima au părăsit locul producerii evenimentului, iar la data de 27 octombrie, tânărul rănit s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, au transmis cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, a reieșit că mopedul nu este înregistrat și ar fi fost condus de un al tânăr de 15 ani, din aceeași localitate.

Tânărul de 15 ani care ar fi condus mopedul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis de conducere și conducere autovehicul neînmatriculat, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.