Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 1.15 pe strada 12 decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, cei doi șoferi care au fost răniâi în accident “linuțe”. Două tinere din Cluj-Napoca au for și ele grav rănite.  

Conform primelor informaţii ale poliției, un tânăr de 24 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piaţa Avram Iancu, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed şi nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda. Acesta era condus de un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

După coliziune, autoturismele au fost proiectate în alte 5 autovehicule, 3 dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă.

Ca urmare a accidentului, au fost loviţi stâlpi IREC şi un hidrant, potrivit Poliției Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, dar și cu rănurea gravă a două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani, din Cluj-Napoca. Acestea erau pasagere în autoturismul condus de tânărul din Cluj-Napoca.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.