UPDATE

Sesizarea a fost făcută prin intermediul 112, apelantul semnalând producerea unui accident între un autocar cu aproximativ 28 de persoane și un autoturism în care se aflau doi adulți și două fetițe în vârstă de 5 și respectiv 9 ani. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de pompieri militari din cadrul stației Aleșd cu autospeciala de intervenție cu modul de descarcerare, care a acționat pentru evacuarea celor doi adulți rămași încarcerați în autoturismul avariat, un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, un echipaj din cadrul SAJ și un echipaj de transport victime multiple al Detașamentului 1 Oradea.

În momentul de față se efectuează manevre de resuscitare în cazul șoferului autoturismului, care se află în stop cardio-respirator și s-a acordat asistență medicală victimelor, pasagera din dreapta a suferit diferite traumatisme, aflându-se în stare gravă, iar cele 2 fetițe în cod verde medical, adică cu leziuni minore. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

________________________

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, pe raza localităţii Gheghie, judeţul Bihor, din cauza unui accident. În urma impactului frontal dintre un autocar şi un autoturism, patru persoane au fost rănite.

Știre în curs de actualizare…

FOTO: bihon.ro

Sursa: bihon.ro