Un autoturism a fost lovit de tren între Apahida și Jucu, iar o persoană a murit. Au intervenit la locul evenimentului două autospeciale de descarcerare o ambulanță de terapie intensivă SMURD și două echipaje SAJ

Au fost găsite la momentul sosirii echipajelor de pompieri două persoane care erau ești în afara automobilului, dintre care una inconștientă și una conștientă, dar care nu se putea orienta în timp și spațiu.

Accident mortal. Mașină lovită de locomotivă

Accident mortal. Mașină lovită de locomotivă

Publicată de Pagina de Transilvania pe Luni, 10 Decembrie 2018

Un autoturism a fost lovit în plin de un tren marți dimineață, la intrare în Apahida spre Jucu, la trecerea cu cale ferată.

S-a intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale de descarcerare o ambulanță de terapie intensivă SMURD și două echipaje SAJ

Au fost găsite la momentul sosirii echipajelor de pompieri două persoane care erau ieșite în afara autoturismului, dintre care una inconștientă și una conștientă, dar care nu se putea orienta în timp și spațiu.

Persoana inconștientă a răspuns inițial la manevrelor de resuscitare, iar în aceste momente se află în ambulanța SMURD, protocolul de resuscitare fiind în desfășurare.