Accident rutier violent pe A3. O persoană a decedat

Foto: Captură video Info Trafic jud. Cluj

Cei de la ISU Cluj transmit faptul că un accident rutier s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Sebeș spre Turda. În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru două persoane, dintre care una este inconștientă.

S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD. Intervin la locul evenimentului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

De altfel și cei de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Cluj, pe breteaua de legătură dintre autostrada A3 Gilău – Turda, în zona municipiului Turda, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, dintre care una este în stare critică. Circulația este întreruptă.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ

Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau două persoane încarcerate. A fost vorba despre o femeie de aproximativ 70 de ani și un bărbat de 45 de ani, care era în stare de inconștiență.

S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a debloca și extrage cele două persoane din autoturismul contorsionat, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului.
Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.