Sursa foto: ztv.ro

Evenimentul a avut loc in Zalau cand se pare ca usa din spate a microbuzului s-a deschis iar fetita a cazut cu fata direct pe asfalt, suferind rani grave la nivelul fetei si a capului.

La fata locului a ajuns un echipaj de la politie, ambulanta si Smurdul. Politistii efectueaza  cercetari pentru a vedea cum s-a intampla acest accident.

Fetita astat minute bune in ambulanta unde medicii i-au acordat ingrijiri medicale. Dupa 45 de minute in care tanara a fost resuscitata, medicii au delcarat decesul. Din pacate inima fetitei a incetat sa mai bata.

Şoferul nu a putut explica motivul pentru care uşa microbuzului s-a deschis în mers, provocând moartea unui copil de 11 ani.

Poliţia spune că şoferul nu a asigurat închiderea uşilor

În data de 19.02.2019, ora 14:37, pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, un bărbat de 57 ani, din Zalău, in timp ce conducea microbuz transport persoane, cursa regulata, nu a asigurat inchiderea usilor din spate, moment în care o minora, pasagera in microbuz,  s-a dezechilibrat si a cazut in spatele microbuzului, pe partea carosabila”, transmit poliţiştii.

„Se fac cercetări atât de către polițiști, cât și de reprezentanții altor instituții care verifică legalitatea transportului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar licența de transport este valabilă”, a spus Purtătorul de cuvânt al IPJ Zalău, Maria Cristea.